понеділок, 16 червня 2008 16:33

Найголовніші помилки людей, які бажають схуднути

Найголовніші помилки людей, які бажають схуднути
Американський дієтолог Джейн Кірбі, автор бестселера "Дієта для ідіотів", назвала головні помилки, що допускають люди, які хочуть схуднути.

Найголовніша помилка, на її думку, - уявлення про те, що існують чудо-дієти, здатні дати феноменальний результат.

Помилка номер два: люди, які дотримуються тієї або іншої дієти, перестають підраховувати калорійність їжі, що вони з"їли.

Помилка номер три: люди їдять дуже мало і наносять цим серйозну шкоду своєму здоров"ю.

Помилка номер чотири: люди чекають на значні результати від тієї або іншої дієти.

Помилка номер п"ять: люди на дієті відмовляються від занять фізкультурою і спортом.

Помилка номер шість: люди на дієті не замислюються про те, яким чином вони переходитимуть на нормальний режим харчування.

У свою чергу психолог Джеффрі Уїлберт, автор книги "Відношення до жиру", зібрав колекцію найбільш широко поширених міфів про дієти. До міфів, наприклад, відносяться уявлення про те, що можна скинути 30 кілограмів ваги за 30 днів, що жир і вуглеводи шкідливі для здоров"я, що схуднути можна тільки шляхом голодування, що не можна їсти після шести годин вечора, що салати завжди корисні для здоров"я, що існують ефективні пігулки, що сприяють схудненню тощо, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Найголовніші помилки людей, які бажають схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі