понеділок, 11 жовтня 2010 17:35

Найбільше часу у соцмережах проводять малайзійці

Найбільше часу у соцмережах проводять малайзійці

Малайзійці посіли перше місце за тривалістю проведеного в соціальних мережах часу. Вони щотижня проводять в соцмережах 9 годин.

Росія посіла друге місце в списку країн, де найбільш активно використовуються соціальні мережі. У середньому російські користувачі проводять в соцмережах більше 8 годин на тиждень, повідомляється в прес-релізі, присвяченому підсумкам дослідження TNS Digital Life.

На третьому місці в списку виявилася Туреччина (7,7 години на тиждень).

При цьому за максимальною кількістю друзів в соцмережах в лідерах опинилися Малайзія і Бразилія. У середньостатистичних користувачів з цих країн в друзях значаться 233 і 231 осіб відповідно. Для порівняння, найнижчий показник зафіксований у японців - 29 друзів.

Дослідники також підрахували активність інтернет-користувачів. Так, з'ясувалося, що 88 відсотків китайців хоча б раз залишили запис у блозі або на форумі. У жителів Бразилії цей показник склав 51 відсоток, а в американців - 32 відсотки.

Всього під час дослідження TNS було опитано 48,8 тисячі інтернет-користувачів з 46 країн світу.

Нагадаємо, проведене у Великобританії опитування показало, що майже 6% працездатного населення (близько 2 мільйонів) країни, перебуваючи на роботі, по годині на день витрачають на соціальні онлайн-медіа. Потенційно таке проведення часу співробітників обходиться британським компаніям у 14 млрд фунтів стерлінгів (22160000000 доларів) на рік. Для порівняння, ВВП Великобританії в 2009 році становив близько двох трлн фунтів.

За матеріалами Лента.ру, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Найбільше часу у соцмережах проводять малайзійці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі