вівторок, 11 вересня 2012 02:15

Надихнувшись анекдотом Путіна, західні ЗМІ зібрали колекцію секс-порад відомих політиків

Надихнувшись анекдотом Путіна, західні ЗМІ зібрали колекцію секс-порад відомих політиків
Володимир Путін. Фото з сайту neonlabs.info

Анекдот про груповий секс, розказаний президентом Путіним в недавньому телеінтерв'ю, надихнув англомовні видання. The Daily Beast і The Times публікують справжні антології "порад з сексології", якими поділилися відомі політики.

"Володимир Путін про груповий секс та інші висловлювання світових лідерів на теми інтиму" - так називається добірка, підготовлена ??редколегією The Daily Beast.

"Дж. Ф. Кеннеді винайшов новаторський засіб від мігрені", - пише видання. З чуток, цей президент США одного разу сказав британському прем'єру Гарольду Макміллану: "Якщо у мене три дні не було жінки, голова страшно болить".

Досить корисною є й порада відвідувачам свінг-вечірок, яку дав адвокат Домініка Стросс-Кана. Його підзахисного звинуватили у тому, що на вечірках він пропонував повіям зайнятися сексом. Адвокат розсудив: "На таких вечірках люди не завжди одягнені. Ану, спробуйте відрізнити голу повію від будь-якої іншої голої жінки!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін став "журавлем" і вчив птахів літати у вирій

Мабуть, чоловік королеви Єлизавети принц Філіп з ним погодиться: "Я не вважаю, що повія більш високоморальна за дружину, але ж обидві вони роблять одне і те ж".

Разом з тим видання розвінчує міф про королеву Вікторію, яка у обивателя асоціюється з пуританськими звичаями. "Сама королева дуже любила секс: за чутками, принц Альберт навіть замикався від неї, а вона била у двері і кричала:" Відчиняй! Я королева ", - йдеться у статті.

Стаття в The Times називається відверто - "Секс-поради від світових лідерів". Путін "приєднався до пантеону лідерів, які давали сумнівні поради із сексології", - пише журналістка Дезі Грінфілд.

Автор наводить кілька прикладів: угандійський диктатор Іді Амін, чоловік п'яти дружин і батько приблизно 45 дітей, запевняв, що чоловічу силу йому дають апельсини (з'їдати до 40 штук на день).

Мао Цзедун відмовився утримуватися від статевого життя на час лікування від венеричної хвороби. "Якщо мені це не шкодить, то й неважливо. Я обмиваю себе в тілах моїх жінок", - заявив він своєму особистому лікареві.

Зараз ви читаєте новину «Надихнувшись анекдотом Путіна, західні ЗМІ зібрали колекцію секс-порад відомих політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі