пʼятниця, 07 травня 2021 22:33

"Наче зомбі": пластичні хірурги створили образ ідеальної жінки
2

За допомогою програми на комп'ютері пластичні хірурги синтезували ті частини тіла, які найбільш часто змінюють собі шоу-зірки
За допомогою програми на комп'ютері пластичні хірурги синтезували ті частини тіла, які найбільш часто змінюють собі шоу-зірки

Британські пластичні хірурги з Transform Hospital Group повідомили, які частини тіла знаменитостей користуються найбільшим попитом у пацієнток, які бажають змінити зовнішність. За допомогою програми на комп'ютері вони синтезували ті частини тіла, які найбільш часто змінюють собі шоу-зірки і актори, і у них вийшов образ ідеальної жінки.

Про це повідомляють ЗМІ.

Виявилося, що ідеальним бюстом володіє модель Розі Хантінгтон-Уайтлі, завидно тонкою талією - актриса Дженніфер Еністон, досконалою попою може похвалитися співачка і кінозірка Дженніфер Лопес. Жінки також хотіли б мати руки, як у Гвінет Пелтроу, ноги, як у Вікторії Бекхем, а також щиколотки Емми Уотсон і ступні Скарлетт Йоханссон.

Що стосується особи, то в числі побажань клієнток вказувалися брови телеведучої Холлі Віллоубі, вилиці моделі Кари Делевінь, ніс кінозірки Дженніфер Лоуренс, очі співачки Бейонсе, підборіддя Камерон Діас, губи Анджеліни Джолі, вуха Енн Хетеуей, а також шия Марго Роббі.

Завидними вважають також волосся актриси Лілі Джеймс, зірки фільму "Попелюшка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Робот із цицьками" - Каменських у реаліті обміркувала багатогранність жінок

Видання Daily Mail вирішило створити збірний образ ідеальної жінки, грунтуючись на даних експертів. Однак результат нажахав користувачів мережі.

"Це виглядає, як зомбі", "Схоже на роботу Франкенштейна", "Прямо навіть цікаво, наскільки результат вийшов далеким від ідеалу", "Спасибі, я вважаю за кращу свою власну дружину", "Бачив її раніше в магазині іграшок. Думаю, її звуть Барбі або якось так", - писали в коментарях.

У Великій Британії часті відеодзвінки під час віддаленої роботи призвели до зростання попиту на пластичні операції. Люди почали частіше спостерігати себе в екранах і їм не сподобалося те, що вони там бачили, повідомляє LIGA.Tech з посиланням на Financial Times.

У березні 2020 року Велика Британія почала запроваджувати жорсткі обмеження по країні через пандемію коронавірусу: були закриті школи, кафе і громадський транспорт.

Призупинили свою роботу і більшість клінік пластичної хірургії. Однак лікарі продовжили проводити консультації і звернули увагу, що до них стали частіше звертатися на прийом. Вони пов'язують це з тим, що люди почали частіше бачити себе в екранах і стали менше задоволеними своєю зовнішністю.

"Використання відеозв'язку в Skype, FaceTime, Zoom і Microsoft Teams, очевидно, викликало значний інтерес і попит в охочих "відкоригувати" свою зовнішність. Це може бути пов'язано з особистим марнославством, але для деяких людей це впливає і на кар'єру, і на професійний розвиток", - заявила автор дослідження LaingBuisson Ліз Хіт.

Зараз ви читаєте новину «"Наче зомбі": пластичні хірурги створили образ ідеальної жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі