пʼятниця, 18 січня 2008 15:17

МТС пропонує модем за 240 гривень

Мобільний оператор МТС представив новий тариф "МТС Коннект 100+". Він дозволяє отримати швидкісний доступ до Інтернету і придбати модем за 240 грн.

Оператор використав технологію CDMA, що забезпечує швидкісний Інтернет. З"єднання з мережею відбувається за кілька секунд.

У пакет за 120 грн входить 1600 Мб трафіку. Понаднормовий доступ коштуватиме 8 коп. за мегабайт. Невикористаний час на наступний місяць не переноситься. При підключенні треба заплатити аванс 150 грн. Щомісячна абонплата становить 120 грн.

— Модем коштує 240 гривень тільки за умови підключення до "МТС Коннект 100+" і угоди з оператором на 24 місяці. Такий модем без акції коштує близько 1000 гривень, — каже Олена Городецька, 27 років, прес-секретар МТС.

Новою послугою можна скористатися на будь-якому ноутбуці чи комп"ютері. При укладанні контракту в салоні-магазині МТС компанія надає стартовий пакет із RUIM-карткою, інструкцію та необхідне програмне забезпечення. Цю картку вставляють у модем,  підключений до ноутбука або комп"ютера.

Зараз ви читаєте новину «МТС пропонує модем за 240 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі