понеділок, 23 червня 2008 18:41

Motorola випустила перший телефон з камерою Kodak (ФОТО)

Motorola випустила перший телефон з камерою Kodak (ФОТО)

Motorola представила перший стільниковий телефон, розроблений спільно з компанією Kodak. Він отримав назву MOTOZINE Zn5. Телефон устаткований оптичною системою і матрицею Kodak. Такі дані наводяться в прес-релізі Motorola.

Телефон виконаний у форм-факторі моноблок, працює в мережах GSM/EDGE під управлінням операційної системи на базі ядра Linux. Дозвіл вбудованої камери складає п"ять мегапікселів. Для зйомки в умовах з поганим освітленням передбачений ксеноновий спалах.

Залежно від завданння функціональність сенсорної клавіатури MOTOZINE Zn5 може змінюватися. Відповідає за це система Modeshift. Інша фірмова технологія Motorola - CrystalTalk - пригнічує сторонні шуми при розмові.

Окрім оптики і матриці Kodak надав програмне забезпечення для зйомки при поганому освітленні і доступ до власного онлайнового сервісу зберігання фотографій.

У продажу телефон з"явиться в липні 2008 року. Першими новий телефон зможуть купити жителі Китаю. До кінця року телефон повинен потрапити на прилавки більшості країн світу, повідомляє Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Motorola випустила перший телефон з камерою Kodak (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі