середа, 15 серпня 2007 15:16

"Moto Q" має камеру зі спалахом

Автор: фото: REUTERS/Steve Marcus
  Телефон ”Moto Q” презентували на міжнародній виставці у американському Лас-Вегасі
Телефон ”Moto Q” презентували на міжнародній виставці у американському Лас-Вегасі

Нові телефони "Моторола" запропонував український оператор "ПІПЛнет", який надає CDMA-послуги. Це ще один вид зв"язку нарівні зі звичним стандартом GSM.

Модель "Motoslvr L7" продають за 1625 грн. При підключенні на рік до "ПІПЛнет" — він коштує від 1145 грн. Інша новинка — розкладачка "Motokrzr K1m" — з"явиться наприкінці серпня й коштуватиме 2300 грн. А при підключенні — 1695 грн.

На нові телефони можна закачати музику через USB або блютуз. Обидві мобілки мають MP3-плеєр та відеокамеру. "Motoslvr L7" на 0,3 мегапікселі, а "Motokrzr K1m" — на 1,3.

Ще одна новинка від "Мотороли" — смартфон "Moto Q". Він працює у стандарті GSM. Прилад має програму "Windows Mobile", яка дозволяє користувачеві працювати з мобільним, як на комп"ютері. Модель має блютуз, MP3-плеєр, 1,3-мегапіксельну відеокамеру зі спалахом, інфрачервоний порт і можливість збільшити пам"ять. Така мобілка коштуватиме понад 3000 грн. У столичних магазинах її поки що не продають.

Зараз ви читаєте новину «"Moto Q" має камеру зі спалахом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі