середа, 31 жовтня 2007 15:56

Мобільний телефон відкриває звичайні інтернет-сайти

Абоненти "Київстар" можуть переглядати через мобільний телефон будь-які інтернет-сайти. Раніше для мобільних були доступні лише WAP-сторінки. Звідти можна було отримати ігри, мелодії та картинки-заставки.

Спеціальна програма спрощує об"ємні інтернет-сторінки так, щоб їх можна було переглядати на дисплеї мобільного телефону. Для користування треба замовити послугу "Веб-навігатор".

— Послуга доступна всім, чиї телефони підтримують WAP-доступ, — каже представник "Київстар" Сергій Товстенко-Забелін, 38 років. — "Веб-навігатор" адаптує сторінку до можливостей телефону, зменшує складну графіку. Це економить час і плату за трафік.

Налаштування послуги замовляють, набравши *133# або відправивши SMS-повідомлення із текстом "WAP" або "2" на номер 4660. Потім з мобільного заходять на WAP-портал "СтарПорт" — wap.starport.com.ua — і вибирають розділ "Веб-навігатор". Там у рядку "Адреса" набирають адресу інтернет-сторінки.

Користувачі "Веб-навігатора" розраховуються за тарифами звичайного WAP-доступу до мережі згідно з тарифним планом.

Зараз ви читаєте новину «Мобільний телефон відкриває звичайні інтернет-сайти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі