вівторок, 19 червня 2007 16:13

Мобільний оператор UMC називатиметься МТС

Оператор мобільного зв"язку UMC змінить назву на МТС ("Мобільні телесистеми"). Наприкінці червня почнеться злиття цих двох компаній. У кінці липня оператор представить нові тарифні плани. Вони діятимуть нарівні з тими, що вже є.

— Ми розробляємо знижки для розмов у всій мережі МТС — в Україні, Росії, Білорусі, Узбекистані та Туркменістані, — розповідає Вікторія Тренковська, 27 років, із компанії UMC. — А також пільгову систему переходу зі старих тарифів на нові. Однак примушувати не будемо. Абоненти самі вирішуватимуть, які тарифи обирати.

Після зміни назви зникнуть тарифні лінійки UMC і "Сім-Сім". Залишиться бренд "Джинс" і пакети економ-класу "Екотел".

— МТС пропонуватиме послуги кожному сегменту аудиторії, — каже генеральний директор UMC Павло Павловський, 37 років. — "Джинс", наприклад, матиме найбільше пропозицій для молоді.

Бренд UMC останнім часом асоціювався з неякісним зв"язком. Гіршим принаймні, ніж у "Київстара". Про це сказав президент російської компанії "Мобільні телесистеми" Леонід Меламед, 39 років. Він уважає, що розвивати новий бренд вигідніше, ніж оновлювати старий.

Зараз ви читаєте новину «Мобільний оператор UMC називатиметься МТС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі