субота, 06 вересня 2008 14:22

Мобільні телефони підвищують успішність школярів

Є сенс дозволити дітям користуватися мобільними телефонами в школі - щоб вони краще вчилися. До таких висновківприйшли учені під керівництвом доктора Елізабет Хартнелл-Янг (Elizabeth Hartnell-young) з Ноттінгхемського університету, повідомляє Telelgraph.

Не дивлячись на побоювання, що мобільники і плеєри можуть відволікати від навчання, дослідники заявили, що краще всього навчання йде, якщо школярам ніхто не обмежує доступ до їхніх улюблених гаджетів.

На думку вчених, мобільники можна використовувати для різних цілей, включаючи створення невеликих фільмів, настройку нагадувань про домашні завдання, запис лекцій викладачів, замірювання часу для наукових експериментів.

Сучасні смартфони, які з легкістю виходять в інтернет, також дозволили учням відвідувати сайти з потрібною інформацією, відправляти листи по шкільній електронній пошті, передавати електронні файли з школи додому і навпаки.

Якщо дозволяти дітям використовувати свої мобільні девайси, це сильно підвищує ступінь їхньої мотивації, вважають учені.

Зараз ви читаєте новину «Мобільні телефони підвищують успішність школярів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі