вівторок, 13 лютого 2018 21:36

Містика та спокуса - фотограф робить фантастичні кадри з оголеними красунями
30

 Петро Стахов робить тематичні світлини у жанрі НЮ
Фото: Петро Стахов
 Петро Стахов робить тематичні світлини у жанрі НЮ
 Петро Стахов робить тематичні світлини у жанрі НЮ
 Петро Стахов робить тематичні світлини у жанрі НЮ
 Петро Стахов робить тематичні світлини у жанрі НЮ

Український фотограф Петро Стахов робить спокусливі та загадкові світлини у жанрі ню, які пробуджують фантазію.

До його портфоліо входять світлини з містичними та неординарними сюжетами. Серед них — фото моделей у ролі стоматолога, богині із шістьма руками, розбійниці в пустелі та замкового привида, оголених русалок, яких намагаються спіймати рибалки. Іноді фотограф налаштовує камеру, світло, виставляє сцену та знімається в загальній композиції разом із моделями.

"Мене приваблюють незвичайні і складні фото, де можна експериментувати зі світлом. Особливо люблю працювати в напрямах ретро та пін-ап. Ідеї таких зйомок виникають спонтанно. Часто в залежності від наявного реквізиту. Зараз плануємо зйомку "Червоної шапочки", - розповідає Gazeta.ua Петро Стахов.

Одна із фотосерій - "шабаш відьом". Автор використовує образи нечистих - відьми, мага та чорта, які чаклують та здійснюють жертвоприношення молодих оголених дівчат.

"Від ідеї цієї серії до її реалізації пройшло два роки. Одного разу уже зібралися на зйомку і пішов дощ. Довелося скасовувати. У процесі були задіяні людей 15 — моделі, асистенти, візажисти. Знімали у Голосіївському парку, це дуже гарне місце з гіркою та виходом до озера, ще й фотографувати ніхто не заважає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголені дівчата в снігових кучугурах і гірляндах – оригінальне ню від українця

"У своїй роботі використовую також фотошоп. Наприклад казанок для зйомки брали пластиковий. У нього напускали дим, щоб він не розсіювався територією. На готовому фото він виглядає металевим. Саме фото може збиратися із десяти кадрів. Фотоапарат ставиться на штатив, знімаємо багато світлин із різним переміщенням світла. Потім усе монтується. Це допомагає компенсувати нестачу освітлення з використанням всього одного чи двох спалахів".

Автор: Петро Стахов
   Петро Стахов робить тематичні світлини у жанрі НЮ
Петро Стахов робить тематичні світлини у жанрі НЮ

Найважче знімати в холодну пору року на природі. Щоб моделі не мерзли, намагаємося під'їжджати автомобілем якомога ближче до локації, каже фотоограф.

"Спочатку налаштовуємо світло, оформляємо локацію. Ставимо одягнену модель і розробляємо позу, підбираємо ракурс, світло. Потім дівчина роздягається і швиденько фотографуємо. Після зйомки зігрівається чаєм. Є моделі морозостійкі. Але іноді бувають проблеми навіть із тим, щоб зняти пальто, бо дівчина дуже мерзне. Такі фото доводиться більше обробляти".

Фотосесія коштує від тисячі гривень в годину, залежно від ідеї зйомки.

"Якщо ідея не цікава, замовники хочуть звичайну зйомку, то вартість відповідна. А за творчу та цікаву ідею беруся із задоволенням. Її реалізація буде коштувати набагато дешевше", - каже Стахов.

Польський фотограф Радослав Пуян створив серію чорно білих фото на плівковий фотоапарат. Пуян почав фотографувати близько 11 років тому. Спочатку це були фотографії з відпустки, потім пейзажі і портрети друзів.

Зараз ви читаєте новину «Містика та спокуса - фотограф робить фантастичні кадри з оголеними красунями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі