вівторок, 01 липня 2008 11:34

Microsoft припинила прийом замовлень на систему Windows XP

Комп"ютерна корпорація "майкрософт" припиняє з сьогоднішнього дня прийом замовлень від виробників і продавців ЕОМ на операційну систему "Віндоуз екс-пі" /windows Xp/.

Таким чином, корпорація вимушує своїх клієнтів купувати свою нову програмну оболонку - "Віндоуз Вісту" /windows Vista/. При цьому реалізовувати наявні у них копії "Віндоуз екс-пі" продавці і виробники комп"ютерів зможуть лише до кінця поточного року.

Багато професіоналів комп"ютерного ринку зверталися до "Майкрософту" з вимогою відкласти "списання в утиль" "Віндоуз екс-пі" хоч би до виходу нової операційної системи "Уїндоуз- 7", яку планується запустити в 2009 році.

"Віста" - вельми вимогливий продукт. Наприклад, їй вимагається не менше одного гігабайта оперативної пам"яті. Тому багато покупців комп"ютерів вважають за краще встановлювати на них звичний і "обкатаний" "Віндоуз Екс-пі", повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft припинила прийом замовлень на систему Windows XP». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі