Ексклюзиви
пʼятниця, 23 травня 2008 10:09

Мед покращує зір і знімає втому

Мед покращує зір і знімає втому
До кінця робочого дня очі сильно втомлюються, покриваються сіточкою кровоносних судин, а погляд виглядає втомленим. Для того, щоб поліпшити зір і захиститися від шкідливих дій, необхідно регулярно вживати мед.

Річ у тому, що мед – це натуральний продукт, який є незамінним джерелом певного комплексу речовин, які необхідні для нормальної роботи сітківки ока.

Найкращим для зору є липовий мед. Вживати мед слід вранці натщесерце. Але, слід зазначити, що дуже важливо, щоб в роті була природна мікрофлора, оскільки в цьому випадку цілющі речовини краще засвоюються.

Після пробудження, приблизно за десять-п`ятнадцять хвилин до чищення зубів, поволі розсмокчіть одну столову ложку меду. Таку ж процедуру слід проробляти і перед сном.

При катаракті, очних болях і запальних процесах допоможуть медові краплі.

Мед утворює тонку захисну плівку, яка допомагає зняти запалення, розслабляє очні м`язи і захищає очі від шкідливих дій навколишнього середовища.

Для приготування крапель вам потрібно буде одну краплю рідкого меду змішати з десятьма краплями дистильованої або чистої джерельної води. Одержаною сумішшю слід закапувати очі вранці. Курс лікування цим засобом - два тижні, після закінчення цього часу необхідно перерва десять-дванадцять днів. Кожна порція крапель розрахована на два-три дні.

Вже після декількох процедур ви відзначите поліпшення свого стану.

За матеріалом: УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мед покращує зір і знімає втому ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути