Ексклюзиви
понеділок, 09 червня 2008 12:11

Маски з сиру подарують шкірі красу

Маски з сиру подарують шкірі красу
Маски з сиру достатньо поширені і дуже ефективні.

Маска 1. Ця маска підходить для комбінованої шкіри, вона відмінно прибирає жирний блиск. Крім того, маска живить і зволожує шкіру обличчя. Для приготування цієї маски вам буде потрібно сім листів щавлю розтовкти до утворення однорідної кашки. Після цього, додайте до щавлю збитий білок, одну столову ложку сиру і одну чайну ложку меду. Всі інгредієнти ретельно змішайте між собою. Перш ніж наносити одержану маску необхідно змастити обличчя тонізуючим лосьйоном або соком щавлю. Залиште маску на обличчі на п`ятнадцять-двадцять хвилин, а після змийте, використовуючи для цього міцний настій чаю.

Маска 2. Для всіх типів шкіри. Вона має живильну, тонізуючу дію, а також легкий вибілюючий ефект. Для приготування цієї маски вам потрібно змішати дві столові ложки свіжого сиру, великий огірок, натертий на крупній терці, одну чайну ложку олії і одну столову ложку молока. Після цього, в маску слід додати три подрібнені листи петрушки, а потім сіль на кінчику ножа.

Всі інгредієнти слід ретельно перемішати між собою, після чого, маску потрібно нанести на шкіру обличчя і залишити на двадцять-двадцять п`ять хвилин.

Після закінчення цього часу змийте маску спочатку теплою, а потім холодною водою.

УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Маски з сиру подарують шкірі красу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути