понеділок, 09 червня 2008 17:39

Маски для різних типів шкіри, що подарують красу та молодість

Маски для різних типів шкіри, що подарують красу та молодість
Маски з сиру достатньо поширені і дуже ефективні.

Маска 1. Ця маска підходить для комбінованої шкіри, вона відмінно прибирає жирний блиск. Крім того, маска живить і зволожує шкіру обличчя. Для приготування цієї маски вам буде потрібно сім листів щавлю розтовкти до утворення однорідної кашки. Після цього, додайте до щавлю збитий білок, одну столову ложку сиру і одну чайну ложку меду. Всі інгредієнти ретельно змішайте між собою. Перш ніж наносити одержану маску необхідно змастити обличчя тонізуючим лосьйоном або соком щавлю. Залиште маску на обличчі на п`ятнадцять-двадцять хвилин, а після змийте, використовуючи для цього міцний настій чаю.

Маска 2. Для всіх типів шкіри. Вона має живильну, тонізуючу дію, а також легкий вибілюючий ефект. Для приготування цієї маски вам потрібно змішати дві столові ложки свіжого сиру, великий огірок, натертий на крупній терці, одну чайну ложку олії і одну столову ложку молока. Після цього, в маску слід додати три подрібнені листи петрушки, а потім сіль на кінчику ножа.

Всі інгредієнти слід ретельно перемішати між собою, після чого, маску потрібно нанести на шкіру обличчя і залишити на двадцять-двадцять п`ять хвилин.

Після закінчення цього часу змийте маску спочатку теплою, а потім холодною водою, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Маски для різних типів шкіри, що подарують красу та молодість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі