середа, 13 жовтня 2010 16:20

Лише 12% українців вважають себе здоровими

Лише 12% українців вважають себе здоровими

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів опитування серед українців, згідно з результатами якого, 88% громадян мають ті чи інші проблеми зі здоров'ям і лише 29% респондентів сприймають це як проблему.

Відповідно до результатів дослідження, лише 57% українців усвідомлюють необхідність в оздоровленні та очищенні організму, проте більшість із них не знає, які методи найбільш ефективні.

Тільки 12% українців вважають себе здоровими або цілком здоровими. За даними опитування, 29% українців, жителів великих міст, не задоволені станом свого здоров'я і 57% вважають, що їм добре було б очистити свій організм.

За даними КМІС, харчування більшості респондентів можна охарактеризувати як нездорове. 37% респондентів палять, 72% - вживають алкоголь, 34% мають малорухливу роботу, 46% не тільки не займаються спортом, але й фізкультурою або ранковою гімнастикою.

57% усвідомлюють необхідність очищення свого організму. Найбільш популярні методи – це тільки дієта (34%) і траволікування (29%). Інші методи очищення та оздоровлення організму значно рідше використовуються і менше відомі респондентам.

Дослідження проводилося методом телефонного опитування мешканців шести найбільших міст України, що представляють основні її макрорегіони – Києва, Харкова, Дніпропетровська, Одеси, Донецька та Львова. Опитування проводили з 20 серпня по 3 вересня.

За матеріалами ЛігаБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «Лише 12% українців вважають себе здоровими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі