четвер, 24 січня 2008 12:07

Last.fm виклав в Інтернет сотні тисяч безкоштовних пісень

 Популярний аудіосервіс Last.fm 23 січня виклав в Інтернет сотні тисяч треків, доступних для безкоштовного прослуховування.

Last.fm вдалося домовитися з безліччю незалежних виконавців, а також звукозаписними студіями EMI, Sony BMG, Universal і Warner. У обмін на прослуховування користувачами Last.fm пісень студії і артисти отримають частку від рекламної виручки аудіосервісу.

Безкоштовне прослуховування музики поки працює в тестовому режимі. Цілком треки видаються тільки жителям США, Великої Британії і Німеччини. Крім того, безкоштовно кожен трек можна послухати не більше трьох разів.

Коли період тестування закінчиться, Last.fm введе підписку, яка дозволить слухати музику без обмежень.

Раніше відвідувачі Last.fm не могли вибирати популярні пісні для прослуховування безпосередньо. Сервіс транслював треки, схожі на ті, які подобаються користувачам. Безкоштовна версія сервісу також мала ряд обмежень, які знімалися при платній підписці, повідомляє Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Last.fm виклав в Інтернет сотні тисяч безкоштовних пісень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі