понеділок, 14 вересня 2020 09:50

Кумедні друзяки: собака-бунтарка завжди псує фото
12

Смішна собака Хіна любить псувати фото
Фото: boredpanda.com
Смішна собака Хіна любить псувати фото
Смішна собака Хіна любить псувати фото
Смішна собака Хіна любить псувати фото
Смішна собака Хіна любить псувати фото

Щоб навчити тварин позувати, варто дати вихованцям звикнути до камери. Дозволити їм понюхати, щоб не боялися спалах.

Але у тварин, як і в людей, є друг, який вирізняється з-поміж інших. То він не сідає в потрібну позу або корчить смішну гримасу.

Про це пише Вoredpanda.

В інструктора йоги з Гонконгу, Йоко Кікучі є чотири собаки породи Сіба-іну. Але тільки одна з них систематично підриває успіх спільної фотозйомки. Звуть цю бунтарку Хіна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Язикатий кіт: показали Гремліна із вражаючою мордочкою

Коли Кікко, Саша і Момо позують для своєї господині, Хіна завжди знаходить спосіб, щоб все зіпсувати. На неї ніхто не ображається і не злиться.

Саме завдяки їй фотосесія перетворюється на справжню пригоду, за якою весело спостерігати. Її грайливу вдачу помітний навіть на фотографіях.

У США росте вражаючий пес, який схожий на ведмедя за свій колір. Це коричневий сибірський хаскі по кличці Квой. Його назвали на честь дерева сексоя.

Комусь ця тварина нагадує вовка. Хоча після перегляду фото здається, що це розпещене цуценя. Так вже він кумедно позує перед камерою.

Зараз ви читаєте новину «Кумедні друзяки: собака-бунтарка завжди псує фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі