субота, 27 вересня 2008 16:57

Кращий засіб проти зморшок

Кращий засіб проти зморшок
Лідером продажів в парфюмерно-косметичній промисловості стає крем для обличчя проти зморшок, що імітує отруту азіатської гадюки.

Виробник засобу для щоденного догляду за шкірою PlanetSkincare відзначає, що крем робить "уприскування" подібні до укусу змії, допомагаючи зберегти обличчя гладким.

Однією з прихильниць нової косметичної лінії стала актриса Гвінет Пелтроу, пише газета DailyTelegraph. Фахівці відзначають, що новинка дає результати подібні ін"єкції ботокса.

Баночка засобу проти старіння шкіри коштує у Великій Британії 60 фунтів стерлінгів (близько 120 доларів). Крем надійшов у продаж минулого тижня в мережі магазинів Selfridges.

Очікується, що в день продаватиметься до 50 баночок крему, який, на думку маркетологів лондонського універмагу, стане однією з найпопулярніших ліній по догляду за шкірою. Однієї 30 мл баночки вистачає приблизно на місяць.

Крем містить синтетичний варіант отрути храмової гадюки, двоюрідного брата гримучої змії, яку вшановували корінні народи Малайзії.

Амінокислоти отрути блокують нервові сигнали, що примушують м"язи скорочуватися, цей ефект допомагає зупинити формування зморшок. Активні інгредієнти крему отримали в 2006 році вищу нагороду - Премію швейцарських технологій, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Кращий засіб проти зморшок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі