неділя, 16 грудня 2018 05:28

Коли на вулиці вітряно: як зробити бальзам для губ

Коли на вулиці вітряно: як зробити бальзам для губ
Можна не витрачати гроші на дорогі бальзами, а зробити вдома

Щоб губи не обвітрювалися, варто приготувати бальзам з корицею, медом та лимоном або з какао і мигдалем.
Щоб зробити бальзам для губ з маслом какао і мигдалем, необхідно перетопити віск на паровій бані до м'якого стану. Додати масло, олію ши і помішати. Варити, доки все не розчиниться. Покласти рідке мигдальне масло і зняти з вогню. Додати вітамін Е.
Бальзам з медом і лимоном підходить для зими. Щоб його приготувати, необхідно розтопити віск, додати мед і краплю лиммоного соку, помішати та дати охолонути.

Для бальзаму з шоколадом і корицею знадобиться кілька столових ложок вазеліну, потертий шоколад і кориця. Ретельно перемішати і дати охолонути, розповідає lady.tochka.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як довго можна зберігати питну воду

Домашній бальзам - корисніший, ніж магазинний. Вибираючи компоненти, варто перевірити чи не має на них алергії. Крапніть трохи олії на згин ліктя - алергічна реакція проявиться протягом дня.

Вперше фарбувати губи додумалися мешканки Месопотамії. Їх помада складалася з червоного пігменту, тваринного жиру і бджолиного воску.

Зараз ви читаєте новину «Коли на вулиці вітряно: як зробити бальзам для губ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі