понеділок, 02 листопада 2020 02:25

Коала влаштувала скандал у зоопарку та розсмішила користувачів інтернету

Коала влаштувала скандал у зоопарку та розсмішила користувачів інтернету
Представниця притулку зазначила, що дуже рідко самці коали ладнають між собою. Фото: Pixabay

В Австралії коала Джордж влаштував скандал, коли в його вольєр поселили новоприбулого самця Івана. Кумедне відео зняли співробітники зоопарку на острові Реймонд.

Співробітниця притулку Шеллі Робінсон розповіла Daily Mail, що колись 10-річну коалу переслідували пара інших самців. На її думку, шестирічна коала Іван міг виявитися одним із самців, які тероризував колись Джорджа.

У будь-якому випадку Джордж запанікував, побоюючись, що його спокійне життя закінчилося. Він почав пускати слину і голосно кричати.

Представниця притулку зазначила, що дуже рідко самці коали ладнають між собою. Їх також не можна поміщати у вольєр разом з самками або дитинчатами. І це велика проблема в переповненому притулку для тварин, оскільки тварини продовжують надходити. Замість 4-5 коал притулок прийняв сім тварин, одним із яких і став Іван.

Зоозахисники звільнили ведмедя, якого 12 років утримували у жахливих умовах. Тварина жила в крихітному вольєрі та терпіла знущання.

Зараз ви читаєте новину «Коала влаштувала скандал у зоопарку та розсмішила користувачів інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі