понеділок, 21 січня 2013 14:14

Канадець зібрав справжній вагон у своїй квартирі

Канадець зібрав справжній вагон у своїй квартирі
Скрін: gazeta.ua

Канадець Джейсон Шрон, який займається виробництвом і продажем модельок поїздів, за 4,5 року зібрав залізничний вагон у натуральну величину у власному підвалі.

Шрон з дитинства був закоханий в поїзди, і в 12 років він написав листа в корпорацію VIA Rail, яка здійснює міжміський пасажирський залізничний зв'язок у Канаді, з проханням продати йому крісло з їх потяга. Компанія відповіла хлопчикові відмовою.

Через десятки років Шрон разом з друзями знайшов вагон, який вже списали на металобрухт, і друзі розібрали його на деталі для майбутнього саморобного вагона. Так що в ньому є автентичні крісла, ручки, лампочки, килим, радіатор і сміттєвий контейнер, яким особливо пишається Шрон.

Сам вагон Шрон зробив з дерева, потім встановив у ньому всі необхідні деталі і пофарбував його. З торцевих дверей вагона видно інші двері, так що здається, що це цілий справжній поїзд. Замість туалету Шрон обладнав маленьку аудіотеку з вініловим програвачем і пластинками. Хоча, творець вагону зізнається, що шум поїзда для нього приємніший за будь-яку музику.

Зараз ви читаєте новину «Канадець зібрав справжній вагон у своїй квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі