пʼятниця, 08 серпня 2008 12:46

іPhone 3G продаватимуть в країнах Південної Америки

іPhone 3G  продаватимуть в країнах Південної Америки

Найбільший мобільний оператор країн Центральної та Південної Америки Amerіca Movіl виступив із повідомленням про те, що з 22 серпня 2008 року в 10 країнах регіону розпочнеться продаж смартфона іPhone 3G.

22 серпня купити новинку компанії Apple зможуть жителі Аргентини, Еквадору, Чилі, Колумбії, Сальвадору, Гватемали, Гондурасу, Парагваю, Перу й Уругваю.

Окрім того, оператор Amerіca Movіl є дистриб"ютором смартфона в Мексиці, де іPhone 3G почав продаватися з 11 липня 2008 року. Що цікаво, саме в Мексиці відбувся запуск перших 3G-мереж.

Нагадаємо, що на території Південної й Північної Америки іPhone продають усього три оператори - AT&T у США, Amerіca Movіl у Південній Америці й Rogers Communіcatіons у Канаді.

Зазначимо, що в продаж іPhone 3G компанії Apple надійшов 11 липня 2008 року в 22 країнах світу. І вже за перші два дні компанії вдалося реалізувати мільйон пристроїв. Тоді як, щоб продати мільйон іPhone першого покоління Apple треба було 74 дні.

Лідером по кількості проданих іPhone 3G у цей час є США - у цій країні продано близько 600 тис. пристроїв. Також у список лідируючих по кількості проданих іPhone 3G країн входить також Японія, Німеччина, Франція, Іспанія й Великобританія, повідомляє Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «іPhone 3G продаватимуть в країнах Південної Америки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі