пʼятниця, 12 вересня 2008 07:19

Ідеальний сніданок для схуднення

Ідеальний сніданок для схуднення
Вживання з ранку продуктів, що багаті на білок, призводить до відчуття насичення та контролює апетит протягом всього дня, що дозволяє підтримувати вагу в нормі. Дієтологи Purdue University стверджують, що яєчня та бекон на сніданок допоможуть швидко й ефективно схуднути і не набирати після цього знов зайві кілограми. Для таких результатів необхідно, аби концентрації білка в продуктах, що ви їсте вранці, складали 18-25% калорій.

Яйця та м"ясо особливо багаті на білок. Американські фахівці вважають, що двох яєць і одного шматочка будь-якого м"яса на сніданок має бути достатньо, аби вгамувати голод на тривалий час, не спокуситися на вживання мучного та жирного під час обіду й уникнути переїдання за вечерею. Білковий сніданок забезпечує організм достатньою кількістю енергії та калорій, сприяючи природному та нешкідливому для здоров"я зниженню маси тіла. Експерти переконують приділяти час на живильний збалансований сніданок, аби легко зберегти хорошу фігуру, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальний сніданок для схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі