середа, 19 вересня 2007 15:44

ICQ працює у мобільному

Нині користуватися комп"ютерною програмою ICQ можна на мобільному телефоні. За її допомогою абоненти обмінюються короткими повідомленнями в режимі реального часу. Спочатку треба зареєструватися на сайті й отримати індивідуальний номер. Щоб розмовляти в "асьці", треба знати номери своїх друзів.

Одна з програм для мобільного ICQ називається "Jimm". Модель має підтримувати Java та GPRS. "Jimm" у мобільному, як і ICQ на комп"ютері, працює паралельно з іншими програмами й не заважає говорити по телефону та писати есемески. Ціна за таку послугу залежить від тарифів оператора за користування Інтернетом.

— Мені подобається спілкуватися в ICQ на мобільному. Особливо на нудних лекціях, — розповідає киянка Інна Мельник, 21 рік. — Програмку мені скинула подруга через блютуз зі свого телефону. За годину-дві, доки я говорю в "асьці", у мене "з"їдає" до трьох гривень. Маю оператора life:).

Скинути "Jimm" можна через блютуз або USB-кабель із комп"ютера або телефону. На різних сайтах в Інтернеті є й інші схожі програми.

Кожен апарат має свої налаштування на програму мобільного ICQ. Якщо самому це не вдається, зверніться до сервіс-центру оператора.

Продавщиця телефонних карток Тетяна Козенко, 19 років, користується "Jimm" чотири місяці. Має пакет МТС. Каже, що за мобільну "аську" платить до гривні за вечір.

Зараз ви читаєте новину «ICQ працює у мобільному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі