вівторок, 23 вересня 2008 11:40

Google змінить зовнішність Rambler

У жовтні 2008 року на головній сторінці системи Rambler з"явиться пошуковий рядок від компанії Google і логотип американського пошукача разом з логотипом Rambler.

Про це повідомили два співробітники російської компанії. За їх словами, ще в липні 2008 року компанія Rambler домовилася з Google про продаж сервісу контекстної реклами Бегун і посилення свого пошуку технологіями Google.

Тому вже в жовтні поточного року пошук Google буде інтегрований з вертикальним пошуком Rambler, який до того ж, розмістить на головній сторінці доступ до контенту і продуктів інших учасників ринку.

"Новий Rambler - це, по-перше, концепція відвертості порталу: ми готові стати гідом користувача у великому інтернеті, - говорить Аркадій Морейніс, директор по розробці і розвитку проектів RamblerMedia. - По-друге, портал стане агрегатором актуальної інформації - новин, постів в блогах, відеороликів, фотографій. Це будуть і свої сервіси, і чужі".

За допомогою нововведення Rambler розраховує істотно збільшити щоденну відвідуваність, а в результаті і доходи, повідомляє Ведомости.

Зараз ви читаєте новину «Google змінить зовнішність Rambler». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі