вівторок, 05 серпня 2008 10:29

Google презентував новий перекладач

Копання Google створила новий сервіс для перекладу документів GoogleTranslationCenter, де перекладати тексти можуть як професійні перекладачі, так і любителі.

До цих пір пошукова система володіла лише автоматичним перекладачем GoogleTranslate, який перекладав документи без участі людини.

За словами творців, для роботи з новим сервісом GoogleTranslationCenter необхідно завантажити на сайт документ, який потрібно перекласти, вказати мову перекладу і вибрати перекладача з представленого списку.

Запропонувати свої послуги як перекладача може будь-який бажаючий. До того ж, переклад тексту може бути як безкоштовним, так і платним. Адже система працює з 40 мовами.

У компанії повідомили, що найближчим часом в GoogleTranslationCenter буде реалізована система пошуку перекладів щоб уникнути випадків, коли один і той же документ перекладається по кілька разів, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Google презентував новий перекладач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі