вівторок, 29 квітня 2008 11:13

Гнучкий робочий графік покращує здоров"я

Люди, які мають гнучкий робочий графік, менше хворіють, рідше відсутні на роботі унаслідок захворювань і краще справляються зі своїми обов"язками. До таких висновків прийшли фахівці медичної школи Wake Forest University, розглянувши щоденний графік роботи більше трьох тисяч службовців крупної фармацевтичної компанії.

Результати дослідження свідчать, що вільний графік пов"язаний зі здоров"ям і кращою робочою старанністю протягом довгого часу. За словами експертів, можливість міняти робочий розклад, тривалість робочого дня, місце виконання роботи і розподіл обов"язків дозволяє удосконалювати продуктивність праці і виключити ризики частих захворювань. Американські клініцисти вважають, що альтернативні способи роботи, такі, як часткова зайнятість і робота поза офісом, можуть мати вигідні ефекти, як для працедавців, так і для службовців, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гнучкий робочий графік покращує здоров"я ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі