середа, 26 березня 2008 11:18

Гнів призводить до розвитку раку

Добродійний фонд "MentalHealthFoundation" провів дослідження, згідно якому, роздратування і гнів здатні призвести до різних захворювань, зокрема, до інфарктів і раку.

В ході наукового експерименту було опитано близько двох тисяч респондентів, які відповідали на питання, що стосуються їх характеру і характеру їх близьких.

В результаті, третина опитаних повідомила, що у них є друг або член родини, для яких справитися з негативними емоціями, - це велика проблема. Ще 12% зізналися, що самі вони іноді не можуть справитися з гнівом і своїми емоціями, а близько 64% вважають, що поступово люди стають все більш дратівливими.

Фахівці фонду вказують на те, що такі дратівливі люди потребують додаткової медичної допомоги, оскільки хронічне і інтенсивне роздратування сприяє виникненню серцевих захворювань, раки, грипу, а також депресії.

Згідно оцінкам Всесвітньої організації охорони здоров"я (ВООЗ) , рак є провідною причиною смерті у всьому світі, і від цього захворювання з 2005 по 2015 роки помре 84 мільйони людей, повідомляє Обзор.

Зараз ви читаєте новину «Гнів призводить до розвитку раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі