середа, 18 червня 2008 17:31

Giorgio Armani і Samsung Electronics представили РК-телевізор преміум-класу

Альянс компаній Samsung Electronics і Giorgio Armani представив на Міланській міжнародній меблевій виставці свій новий спільний продукт - РК-телевизор Armani/Samsung.

РК-телевізор преміум-класу Armani/ Samsung став другим продуктом альянсу після мобільного телефону Giorgio Armani-Samsung. У планах двох компаній - подальша розробка елітної портативної і домашньої електроніки, яка поєднуватиме в собі культовий дизайн Джорджо Армані і передові технології Samsung.

За словами Джорджо Армані, "Раніше всі прагнули заховати телевізор в найдальшому кутку, щоб він не порушував гармонії вітальні. Тепер же, завдяки просто неймовірному розвитку технологій, плоскопанельні телевізори можуть стати невід"ємним елементом дизайну інтер"єру".

Букьюн Юн, виконавчий віце-президент підрозділу Visual Display Division компанії Samsung Electronics, підкреслює: "Сьогодні все більше споживачів вважають, що стиль - це один з головних критеріїв при виборі домашньої електроніки. Покупці шукають продукти, які об"єднують в собі найсучасніший дизайн, передові технології і функціональність. Наше партнерство з Giorgio Armani дає нам можливість пропонувати споживачам унікальні пристрої, що поєднують культовий дизайн від Армані і передові технології Samsung".

Зараз ви читаєте новину «Giorgio Armani і Samsung Electronics представили РК-телевізор преміум-класу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі