Ексклюзиви
субота, 07 червня 2008 15:23

Ефективний спосіб схуднути

Ефективний спосіб схуднути

Висновки американських учених просто вразили світ. Вони провели ряд досліджень, в ході яких прийшли до висновку, що часто трапляється так, що ми товстіємо, тому що хочемо пити.

На Заході все великої популярності набуває дієта, що складається лише з правильного споживання води, а також обмеження у вживанні жирних продуктів. Справа в тому, що американські учені виявили, що коли організму недостатньо води, він відчуває стрес і головний мозок посилає імпульси, які схожі з тими, які посилаються в тому випадку, якщо людина голодна.

В результаті, людина неправильно розцінивши знаки свого організму, починає їсти, замість того щоб пити. Це призводить до того, що люди споживають більше їжі, ніж їм необхідно, а результатом цього і є ожиріння.

Американські учені підкреслюють, що в день слід випивати по два, два з половиною літри води, причому, слід підкреслити, що враховується саме випита вода, а не чай, кава і соки. Справа в тому, що навіть вони міняють хімічний склад організму. Якщо людина випиватиме необхідну кількість води в день, то з"їдати він буде значно менше, оскільки відчуття голоду відвідуватиме його рідше.

Учені також підкреслюють, що краще відмовитися від вживання різних газованих напоїв, що містять шкідливі хімічні сполуки, що можуть викликати додаткове обезводнення організму.

Тому, перш ніж мучити себе дієтами і доводити до знемоги в тренажерних залах, спершу спробуйте просто більше пити. Ефект вас приємно здивує, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ефективний спосіб схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути