середа, 20 листопада 2013 10:47

"Дружба з колиски": зворушливі кадри сну малюка і цуценяти
15

Фото: Фото: adme.ru

Тео - чарівний восьмимісячне цуценя, якого взяли з притулку для собак. З того моменту, як Тео переїхав у новий будинок, він жадав уваги і людської дружби, він вибрав собі одного найкращого друга - дворічного Бо. Вже на третій день Тео приєднався до маленького Бо поки той спав, і проспав разом з ним, поки хлопчик не прокинувся. З тих пір Тео і Бо кожен день проводять тиху годину разом.

Мама Бо, Джессіка, не змогла залишити таку дивовижу без уваги і створила цілий фотопроект їх знімків сплячих малюків.

У притулку для собак, щойно Бо увійшов у вольєр, Тео першим підбіг до нього і застрибнув на коліна. Сім'я не змогла встояти перед таким красунчиком, і незабаром Великий Берд, перейменований у Тео, знайшов новий будинок. І Тео став не тільки повноправним членом сім'ї, а й другою дійовою особою у фотопроекті, який придумала мама Бо. Щодня, коли мама йде укладати сина спати, Тео одразу ж слідує за нею і чекає біля дверей, поки Бо спатиме. Щойно Бо засинає, мама дозволяє Тео увійти в кімнату і застрибнути на ліжко. Обидва малюка сплять близько двох годин на день.

Зараз ви читаєте новину «"Дружба з колиски": зворушливі кадри сну малюка і цуценяти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі