середа, 19 вересня 2007 15:47

До телефону "Прада" дають отримати 2000 гривень

Мобільний оператор life:) до кінця року проводить акцію: покупці телефону "Прада" від LG, які підключаться до life:) на умовах договору, отримають 2 тис. грн на рахунок.

— Найдешевший контрактний тариф — "Супер лайф", — каже Надія Лубніна, 24 роки, представниця компанії-оператора. — Щомісяця треба платити 30 гривень. Але то не абонплата. Ці гроші стають частиною рахунку, і їх можна використовувати для розмов.

Отримати бонус можна тільки в день купівлі телефону. Треба звернутися до продавця магазину, він організує, щоб на ваш рахунок потрапили акційні гроші. 2 тис. грн треба використати протягом року. Бо потім вони анулюються.

Телефон "LG Прада" коштує 5 тис. грн. Це тонкий слайдер чорного кольору з диктофоном, камерою на 2 мегапікселі та пам"яттю на 8 Мгб.

У Великій Британії почали продавати "LG Прада" із золотим корпусом. Коштує майже 1 тис. фунтів стерлінгів. А в Гонконгу можна придбати блютуз-навушники за $80, розроблені для цього телефону. Продавці київських магазинів мобільного зв"язку кажуть, що скоро такі новинки з"являться і в Україні.

Зараз ви читаєте новину «До телефону "Прада" дають отримати 2000 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі