середа, 26 грудня 2007 15:40

До швидкісного Інтернету підключать київські багатоповерхівки

"Голден Телеком" запропонував киянам послуги швидкісного Інтернету. Під брендом "Світонлайн" компанія запустила проект "Оптика в кожен дім". У  житлових багатоповерхівках столиці, де понад 100 квартир, поставлять оптичні вузли. Через них кожен мешканець зможе підключитися до Інтернету.

У провайдера є три тарифні плани: "Погодинний", "Стандарт" та "Безлімітний". У першому за 25 грн користувач має 25 год. доступу до Інтернету. "Стандарт" коштує 80 грн на місяць. Це дозволяє скачати 11 Гб інформації. "Безлімітний" обійдеться у 200 грн. Постійна швидкість у цій мережі — 100 мегабіт за секунду.

У компанії кажуть, що до мережі підключені шість районів столиці — Біличі, Новобіличі, Харківьский, Теремки, Троєщина і м. Вишневе. Якість зв"язку можна випробувати. Кожному абонентові дають 50 год. безкоштовного тестового доступу.

Свою інтернет-мережу "Голден Телеком" збирається встановити по всьому Києву, а згодом і по Україні. Починатиме з міст-мільйонників.

Щоб скористатися послугою, треба перевірити, чи підключений будинок. Потім обрати тарифний план і сплатити за місяць користування. Контракт представники компанії принесуть додому.

Зараз ви читаєте новину «До швидкісного Інтернету підключать київські багатоповерхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі