Ексклюзиви
неділя, 31 травня 2020 18:37

Дизайнер повертає зірок в молодість за допомогою фотошопу
15

Мет Леблан
Деніел Редкліф
Кері Фішер
Єлизавета ІІ
Райян Рейнольдс

Голландський графічний дизайнер Ард Гелінк (Ard Gelinck) робить подорож у часі можливим. Принаймні для знаменитостей. Гелінк створює фотомонтажі відомих людей так, ніби вони тусуються зі своїми молодими версіями.

"Близько 5 років тому я редагував фотографії для багатьох голландських знаменитостей, і у мене це виходило успішно, тому я почав працювати з фотографіями іноземних знаменитостей. Першою була Мадонна, і вона навіть розмістила моє зображення у своєму Instagram ".

Королева поп-музики, однак, не єдина знаменитість, яка публічно захопилася його роботою. Роб Лоу, Тіна Тернер, Джейсон Прістлі, Сильвестр Сталлоне, Роббі Вільямс, Майкл Дуглас і багато інших також дали йому схвалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підписники Тіни Кароль зраділи новому стильному фото й потонули в очах співачки

"Коли я думаю про це, список вражає", - каже Гелінк. Коли майстер фотошопу створює знімки, він часто намагається зробити так, щоб об'єкт і його інша особистість обіймали один одного, або хоча б рука одного була на плечі іншого. Фактична поза залежить від багатьох речей. Я намагаюся знайти таку, де вони стоять поруч один з одним ", - говорить він.

Додаток Gradient, який шукає спільні риси користувачів із зірками, набирає популярності у мережі.

Фото-колажі із знаменитими клонами заполонили Instagram і Twitter.

Виявилось, що мультиартист Дмитро Монатік має спільні риси з бразильським футболістом Філіпе Коутіньйо, а співачка Оля Полякова схожа на Анджеліну Джолі в молодості. Також здивував продюсер і співак Потап, який має спільні риси з актором Томом Харді.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнер повертає зірок в молодість за допомогою фотошопу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути