пʼятниця, 06 липня 2018 10:59

День поцілунку 6 липня - американець за 8 годин поцілував 8 тис. людей

День поцілунку 6 липня - американець за 8 годин поцілував 8 тис. людей
Усього налічується більше 20 видів поцілунку

6 липня у світі відзначають Всесвітній день поцілунку. Це свято вперше придумали у Великій Британії в XIX ст. Незважаючи на те, що він неофіційний, його відзначають у понад 60 країнах світу, повідомляє liga.net.

Всього розрізняють майже 20 видів поцілунків, серед яких - французький і калааллісут, повітряний і вакуумний, Інат, сарі, сама.

Спеціальна наука, що вивчає користь поцілунків називається філематологія.

Вчені вважають, що поцілунки корисні для фігури: одна хвилина пристрасного поцілунку рівноцінназа спалюванням калорій пробіжці 500 м. Вони також є джерелом молодості, оскільки під час контакту задіяні 29 лицьових м'язів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кендалл Дженнер підловили за поцілунками з хлопцем зірки "Трансформерів"

Фахівці нагадують, що чоловіки, які регулярно цілують кохану жінку, стресостійкіші і впевненіші в собі.

Американець Вольфрам із Міннесоти за вісім годин поцілував 8001 людину 15 вересня 1990 року під час фестивалю, що проходив в його штаті. Таким чином, йому вдавалось цілувати нову людину через кожні 3,6 сек.

Найнасиченіший поцілунками фільм - "Дон Жуан" (1926 рік, компанія Warner Bros. Pictures). У ньому нарахували 191 поцілунок.

Поцілунки з незнайомцями: фотограф показала проект про шкоду соцмереж.

Зараз ви читаєте новину «День поцілунку 6 липня - американець за 8 годин поцілував 8 тис. людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі