вівторок, 03 лютого 2009 14:15

Cпоглядання жіночих грудей збільшує тривалість життя чоловіків

Cпоглядання жіночих грудей  збільшує тривалість життя чоловіків
У Німеччині дослідники дійшли до несподіваних висновків, що розглядання жіночих грудей чоловікам не тільки приємне, але і корисно для здоров"я. З"ясувалося, що чоловіки, які мають можливість регулярно бачити голі жіночі груди, значно менше схильні до ризику інфаркту або інсульту, пише DW-World.

Десятихвилинне споглядання з лишком замінить чоловічому організму півгодини занять спортом

До того ж, згідно даним медичного експерименту, опублікованим в журналі The New England Journal of Medicine, десятихвилинне споглядання з лишком замінить чоловічому організму півгодини фізичної роботи або занять спортом.

Річ у тому, що сексуальне збудження активізує роботу серцево-судинної системи і збільшує приток крові і, отже, кисню до всіх тканин організму. Внаслідок цього, ризик інфаркту або інсульту зменшується на 50%. Автори публікації також встановили, що завдяки регулярному спогляданню великих жіночих грудей середньостатистичний чоловік може збільшити тривалість життя на 4-5 років.

Проте, пацієнтам в Німеччині ці висновки особливої вигоди не принесуть. "Дане дослідження не може вважатися достатнім приводом для покриття витрат літніх пацієнтів на покупку Playboy або Penthause, упевнений представник лікарняної каси, передає NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Cпоглядання жіночих грудей збільшує тривалість життя чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі