середа, 09 липня 2008 08:28

Чим корисний зелений чай чоловікам

Чим корисний зелений чай чоловікам
Американський медичний журнал центру епідеміології з"ясував, що у японців, які п"ють п"ять шість разів на день зелений чай, ризик захворювання раком простати значно менший, ніж у європейців і американців, які віддають перевазі чорному перед зеленим.

У дослідженні, що проводиться центром епідеміології і виявлення раки на ранніх стадіях в національному центрі раки в Токіо, взяли участь 50 тисяч чоловіків у віці від 14 до 69 років. Дослідження почалося в 1990 році.

Через 18 років учені довели, що у 50 відсотків чоловіків, які щодня вживають велику кількість зеленого чаю, ризик виникнення раку простати менший, ніж у тих, хто його не п"є. Зі всіх, хто взяв участь в дослідженні впливу чаю на рак простати, у 404 чоловіків був виявлений на ранній стадії рак, з них у 114 він прогресував, у 271-го - був припинений повністю, і у 19-ти частково, повідомляє Новини Америки.

Зараз ви читаєте новину «Чим корисний зелений чай чоловікам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі