пʼятниця, 21 квітня 2017 13:01

Бульдоги катаються на скейтбордах краще за людей
8

Бульдоги - порода для їзди
Фото: google
Бульдоги - порода для їзди
Бульдоги - порода для їзди
Бульдоги - порода для їзди
Бульдоги - порода для їзди

Французькі бульдоги доводять свою справність у катанні на скейтбордах. Пси ганяють на дошках з колесами вулицями, спускаються з гірок та долають перешкоди.

Свіже відео із собакою на чотирьох колесах опублікували жителі Великої Британії. У парку Кліссолд у Лондоні бульдог штовхав скейтборд, розганявся, вискакував на дошку та гнав на швидкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік прикрив своїм тілом собаку й отримав 2 кулі

Собаці з Лондона ще необхідно потренуватися. Конкуренцію у справності катання йому складає пес з Перу. Він є майстром з фігурного катання на скейтборді. Проїжджає крізь перешкоду, яку йому створюють 30 людей. Має нагороду за подолання найдовшого тунелю з людей на спортивному приладді.

Майстром швидкісного катання на скейтборді був американський бульдог Тілман. Він з шаленою швидкістю носився вулицями та не боявся спускатися з високих гірок. Увійшов до Книги рекордів Гіннеса. Окрім скейтборду опанував їзду на водній дошці та катався на хвилях не гірше за господаря. Помер у десятирічному віці 2015 року.

Бульдог - бійцівська порода собак, відома високою здатністю до навчання. У ХІV cт. герцоги брали їх на полювання.

"Вони сильні, хоча і невеликі зростом. Це найкращий собака, щоб схопити і тримати будь-якого звіра. Хапає він так сильно і швидко, як жодна тварина не здатна", - писав про бульдогів у книзі "Майстерність полювання" герцог Едвард 1406 року.

Організація World for All з фотографами та працівниками індійських притулків створила серію плакатів з оптичними ілюзіями та прихованим посилом. Серію створили спеціально для заклику взяти до своїх сімей тварин із притулків.

Зараз ви читаєте новину «Бульдоги катаються на скейтбордах краще за людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі