понеділок, 23 січня 2012 13:21

Бомжа притягли до відповідальності за переїзд з контейнера в підвал

Бомжа притягли до відповідальності за переїзд з контейнера в підвал

У місті Сосновобірськ Красноярського краю бомжа притягнули до адміністративної відповідальності за те, що він не сповістив наглядовий орган про зміну місця проживання. Як повідомляють Новини прокуратури РФ, переїзд чоловіка без певного місця проживання полягав у переселенні з контейнера до підвалу житлового будинку.

Після того як бомж, що перебуває на обліку в кримінально-виконавчій інспекції, переїхав на нове місце, на нього був складений протокол про порушення Адміністративного кодексу. Його притягнули до відповідальності за статтею 19.7 (неподання відомостей).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бомжі люблять тусуватися в бібліотеках

Факт порушення адміністративного законодавства зафіксував начальник кримінально-виконавчої інспекції Сосновобірська (коли саме це було зроблено, не уточнюється). Проте нещодавно прокуратура визнала дії начальника інспекції необгрунтованими. У слідчому відомстві пояснили, що ні контейнер, ні підвал не є приміщеннями для проживання в них людей, тому бомжа в принципі не можна було покарати за самовільний переїзд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вокзальні бомжі харчуються ікрою і портвейном

Начальника кримінально-виконавчої інспекції притягнули до дисциплінарної відповідальності. Про долю бомжа нічого не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Бомжа притягли до відповідальності за переїзд з контейнера в підвал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі