вівторок, 09 серпня 2011 11:20

Більше 500 людей одночасно плавали на резинових дівчатах
14

Фото: Фото: Дмитро Бєлов

Щорічно на річці Вуоксі, що майже в сотні кілометрів від Санкт-Петербургу, відбувається веселе змагання - заплив на гумових жінках. Це дійство отримало назву Bubble Baba Challenge. Ключова думка заходу: "Гумова жінка - це не більше ніж засіб пересування", повідомляється на сайті змагань.

Чергова "регата" відбулась на початку серпня, зібравши понад 800 бажаючих.

Отримавши гумовий плавзасіб на так званому "жінко-складі" й одягнувши рятувальні жилети, конкурсанти доводили свою майстерність у парних запливах: течія річки Вуокса пристойна, тому не збитись з курсу було непросто.

У рамках запливу також проводились різноманітні конкурси - наприклад, на краще ім'я своєму гумовому плоту або конкурс найоригінальнішого вбрання.

Як повідомляють організатори, всього у змаганнях взяли участь 543 людини, в тому числі 78 дівчат. Крім цього, в заході крім росіян взяли участь громадяни Фінляндії та Франції. Француз Ніколя Морен, приміром, на своєму плавзасобі зайняв почесне 4 місце.


Зараз ви читаєте новину «Більше 500 людей одночасно плавали на резинових дівчатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі