понеділок, 11 листопада 2019 01:35

Японський художник малює почуття, які не можна передати словами
23

Один малюнок замість тисячі слів - девіз японського художника під псевдонімом Avogado6, який малює те, що неможливо передати словами. Роботи Avogado6 незвичайні, місцями навіть жорстокі, але саме це їх робить настільки унікальними, адже в них відбивається справжнє життя зі своїми радощами і печалями.

Про цього японського художника мало відомо. "Я звичайна людина, яка любить хімію", - пише він про себе. Художник створює шокуючі ілюстрації з неймовірно глибоким філософським змістом. Його малюнки діють на свідомість людей, як удар електрошоком.

Кожна його ілюстрація - окрема історія, яка демонструє переживання і біль. У Twitter на художника підписано вже близько 1 млн. людей. Цей успіх пояснюється просто: творіння японського художника розкривають сутність різних людських емоцій і почуттів - самотність, залежність від соціальних мереж, депресія, розбите серце.

Не розтуляйте руки
Безкоштовні обійми
Втрата близьких
Коли все добре тільки в соціальних мережах
Наростаюче занепокоєння

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядає кінець світу: жахливі мініатюри можливого постапокаліпсису

Зараз ви читаєте новину «Японський художник малює почуття, які не можна передати словами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі