середа, 12 березня 2008 18:30

Анонсований російський комп"ютер за 400 доларів

Міністр інформаційних технологій і зв"язку Леонід Рейман анонсував випуск восени 2008 року російського персонального комп"ютера за 400 доларів.

Міністр розповів про це, виступаючи перед депутатами Державної думи. За словами Реймана, модель відповідатиме сучасному рівню розвитку технологій. Її випуск допоможе збільшити число користувачів інтернету.

Рейман також розповів, що одне із зеленоградських підприємств наступного року представить власний мікропроцесор і пам"ять. Російські комплектуючі для комп"ютерів, на думку Реймана, дозволять Росії наблизитися до технологічної незалежності.

Міністр не уточнив технічних характеристик нових російських комп"ютерів. В той же час в Росії, за заявами декількох компаній, найближчим часом приблизно за тією ж ціною продаватимуться бюджетні субноутбуки AsusEee РС, а по ще меншій - ігрові приставки нового покоління Xbox 360, повідомляє 12 березня ПРАЙМ-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Анонсований російський комп"ютер за 400 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі