вівторок, 07 жовтня 2008 15:53

Аніта Цой розповіла, як скинути 5 кг за тиждень

Співачка побувала в гостях у AIF.RU і розповіла про те, як можна стати стрункою і здоровою всього за тиждень. Вона також призналася, що пише книгу про схуднення і здоровий спосіб життя.

"За тиждень можна спокійно скинути 5 кг 3 кг - це рідина, від неї треба позбавитися обов"язково. Останні 2 будуть вашою заслугою.

Перші 3 кг ви можете скинути простим способом. На 3 дні берете 15 грейпфрутів і 15 яєць, розділите їх на 3 частини. Одна частина - це харчування одного дня. 5 грейпфрутів, бажано помаранчевих, очищаєте від шкірки і тонких плівочок, залишаєте тільки зернисті частинки. Берете 5 яєць, варите їх хвилин 15, щоб концентрація білка була максимальною. Чистите яєчка, видаляєте жовток.

Я, наприклад, об 11 снідаю 1 білком одного яйця. За годину з"їдаю один солодкий грейпфрут. За годину - знову білок. За годину - грейпфрут. Так виходить 10 підходів до їжі. Але якщо богема встає о 10 годині ранку, в 11 вона снідає. Якщо ви встаєте в 6, а снідаєте в 7, то починаєте з 7.

Це чудове харчування, тому що ваш імунітет відчуває кайф: ви зволили погодувати його вітамінкамі.

І треба пити більше рідини. Але тільки чистої прісної води. Кава, чай, соки - це вже харчування, домішка, чистої води там немає. А організм повинен поповнюватися запасами чистої води. Бажано, щоб вся їжа закінчилася до 8 вечора. Якщо в 6 вже закінчили, просто візьміть воду і випийте стаканчик, і відчуття голоду зникне. Так харчуємося три дні.

Ви запитаєте: а не чи помру я від втрати енергії? Візьміть окріп, додайте чайну ложечку меду і киньте пару частинок лимона. Чайний пакетик нам не потрібний. Випийте це, якщо відчуваєте, що енергія падає. Мій прес-агент завжди сміялася над тим, що я роблю. Але буквально тиждень тому вона вирішила приступити до цієї дієти. Рівно через три дні вона схудла на 3 кілограми.

Головне в схудненні - справжній мотив, який вас дуже хвилює. Друге - радість від власних досягнень."

Зараз ви читаєте новину «Аніта Цой розповіла, як скинути 5 кг за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі