середа, 01 грудня 2010 13:29

Яндекс розповів, що українців найбільше цікавило у 2010 році

Яндекс розповів, що українців найбільше цікавило у 2010 році

Яндекс опублікував дослідження присвячене тому, як виглядав 2010 рік у пошукових запитах українців. Виявляється, що пошукові інтереси українців багато в чому збігаються з російськими, але є й відмінності. Наприклад, музичні конкурси в Україні набагато популярніші, ніж у Росії.

У році, що минає українці уважно стежили не тільки за "Євробаченням", але і за "Новою хвилею" - конкурсом, який росіяни практично не помітили. А ось Олімпіада українців цікавила набагато менше, ніж росіян. Якщо говорити про спортивні події, для українців важливіше за все бої братів Кличків. Про них в 2010 році запитували більше, ніж про Олімпіаду або про Чемпіонат світу з футболу.

За прогнозами Яндекса, в 2011 році найбільший інтерес для українських користувачів будуть становити, зокрема, такі теми, як: "8 березня", "фінал Євробачення 2011", "фільм Покоління Пі" і "грип".

Нагадаємо, що Яндекс також опубліковує пошукову статистику щомісяця. Наприклад, було з'ясовано, що у вересні 2010 року найактивнішими українськими інтернет-користувачами стали грибники і школярі.

AIN

Зараз ви читаєте новину «Яндекс розповів, що українців найбільше цікавило у 2010 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі