пʼятниця, 01 червня 2007 09:40

Американський радіоінженер відкрив безмежне джерело енергії

Безмежне джерело енергії виявив радіоінженер із Флоріди. Джон Канзіус, який займався пошуком способу лікування від раку, винайшов апарат, який перетворює морську воду на паливо.

П"ять років тому йому був поставлений діагноз - гостра форма лейкемії. Канзіус почав пошуки більш безпечного методу лікування хвороби, ніж хіміотерапія.

У жовтні 2003 року до нього прийшло осяяння: нейтралізувати рак можна за допомогою радіохвиль. Тоді він розробив апарат, що випускає радіохвилі, намагаючись убити злоякісні клітини, залишаючи при цьому здорові клітини неушкодженими. Його експеримент був таким успішним, що один з лікарів сказав: "Ми близькі до відкриття Чаші Грааля".

Але в ході експериментів, Канзіус прийшов до іншого цікавого відкриття - "витягуючи" солі з води, його апарат виявився здатний перетворювати воду на паливо.

"У нашому методі дистиляції, ми прийшли до певної речовини, яка горить. І це означає, що морська вода може використовуватися як паливо і замінити вуглеводневе паливо (нафта, газ і кам"яне вугілля)", - говорить Канзіус. До того ж, це не обов"язково повинна бути морська вода. Ця речовина горить так само, якщо додати куховарську сіль у воду з-під крана.

Сам Канзіус не поспішає ділитися відкриттям з урядовими або приватними науковими організаціями, хоч і вважав би за краще отримати федеральний грант, передає MIGnews.com.

Зараз ви читаєте новину «Американський радіоінженер відкрив безмежне джерело енергії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі