понеділок, 17 жовтня 2011 09:33

Американець продає еротичну продукцію у вигляді геніталій драконів і вовкулак

Американець продає еротичну продукцію у вигляді геніталій драконів і вовкулак

Американська компанія Bad Dragon продає еротичні іграшки у вигляді фантастичних персонажів, пише американський журнал Vice.

Ідею заснувати такий незвичайний бізнес запропонував американець на ім'я Варка ще 2007 року, коли він навчався в коледжі. Вивчивши ринок еротичних іграшок, молодий чоловік прийшов до висновку, що асортимент більшості секс-шопів неймовірно нудний і зовсім не збуджує. У тому, що стосується сексу між людьми, складно придумати щось нове, вважає Варка. Весь Інтернет забитий історіями про збочені й незвичайні сексуальні експерименти, якими вже нікого не здивуєш. Тоді Варка вирішив запропонувати людям дещо нове - секс з фантастичними створіннями.

Американський підприємець заснував компанію Bad Dragon, яка стала на замовлення робити пластикові дітородні органи драконів, вовкулаків, грифонів, гідр та інших фентезійних істот. Прототипи багатьох персонажів, геніталіями яких торгує компанія, взяті американцями з популярних комп'ютерних ігор World Of Warcraft і Dungeon & Dragons. На форумі Bad Dragon клієнти фірми постійно пропонують нових істот, чиї статеві органи вони хотіли б придбати. Часто "розробники" Bad Dragon вигадують власних персонажів.

Коштують незвичайні секс-іграшки досить дорого - від 60 до 200 доларів за один виріб. Правда, за словами засновника Bad Dragon, такі ціни цілком виправдані - кожна "іграшка" виготовляється руками, при цьому клієнт може вибрати розмір, колір і ступінь пружності матеріалу, з якого буде зроблений орган улюбленого персонажа. Як не дивно, жінок серед аудиторії Bad Dragon не набагато менше, ніж чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «Американець продає еротичну продукцію у вигляді геніталій драконів і вовкулак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі