субота, 29 березня 2008 12:02

Американці випустили комп"ютери в клавіатурі (ФОТО)

Нові комп"ютери Zero-Footprint-PC від американської компанії Cybernet розташовуються буквально на кінчиках пальців власників. При цьому вони є повноцінними "робочими конячками".

Cybernet настільки сильно захотіла заощадити місце на робочому столі покупців, що створила низку комп"ютерів, у яких немає системного блоку. Вся начинка розташовується усередині пристрою введення, а саме в клавіатурі, яка майже не відрізняється від стандартної за розміром.

Поки випущено три моделі - ZPC-9100, 9100GMP і GX31. Специфікація GX31: чотирьохядерний процесор Intel Core 2 Quad з тактовою частотою 2,66 гігагерца (або дешевший варіант - Core 2 Duo), до 4 гігабайт оперативної пам"яті, жорсткий диск SATA об"ємом до 750 гігабайт (швидкознімний 2,5-дюймовий вінчестер на 80 гігабайт), оптичний привід CDRW-DVD (або Dual-Layer DVD+/-RW), мережева Ethernet-карта, що переварює потік в 1 гігабіт в секунду, DVI і підтримка відразу двох моніторів, вбудовані динаміки і інше.

Ціна на новинку починається з $630 в базовій комплектації.

Загалом, покупцеві залишилося тільки підключити монітор, за бажанням - мишу, і можна працювати. До речі, якщо комусь не підійде такий варіант, Cybernet випускає комп"ютер, розташований в моніторі. Але такі апарати є і у конкуруючих компаній, повідомляє Membrana.

Зараз ви читаєте новину «Американці випустили комп"ютери в клавіатурі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі