пʼятниця, 18 лютого 2011 15:39

Американці створили "невидиму" клавіатуру (ФОТО)

Американська компанія SnapKeys розробила програму SnapKeys 2i, яка є предиктивною системою введення тексту - приблизно такою самою, як і поширена Т9. Головна її особливість у тому, що всі літери згруповані по 6-7 штук у чотирьох маленьких областях по краях дисплея смартфона або планшетного комп'ютера.

Під час навчання, яке, як запевняють автори, дуже швидке, користувач бачить літери. Надалі вони перестають виводитися на екран. Коли слово починають друкувати, програма сама його "вгадує" і показує в центрі екрана.

Невідомо, наскільки зручною буде така система набору тексту. Але її перевагами є звільнення дисплея від віртуальної клавіатури і відсутність необхідності вишукувати потрібну літеру.

SnapKeys 2i не планують випускати як завантажуваний додаток. Замість цього амбітні розробники мають намір вести переговори з виробниками мобільних пристроїв і добитися того, щоб програма д самого спочатку вібула присутня у виробах.

За матерілами: Компьюлента

Зараз ви читаєте новину «Американці створили "невидиму" клавіатуру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі