четвер, 10 січня 2008 16:23

Американці створили інтернет-ліжко із захистом від хропіння

Компанія Leggett & Platt на виставці електроніки CES 2008 в Лас-Вегасі представила високотехнологічне ліжко Starry Night Sleep Technology Bed. Воно дозволяє підключатися до інтернету через Wi-fi, обладнана док-станцією для плеєра iPod, системою динаміків об"ємного звуку і LCD-проектором. Крім того, ліжко уміє записувати відео в цифровому форматі.

Під час сну Starry Night Sleep Technology Bed розпізнає хропіння і трохи нахиляє відповідну частину ліжка. Коли хропіння припиняється, ліжко повертається у вихідну позицію. Температуру ліжка можна міняти за допомогою відразу двох регуляторів.

Перші ліжка можна буде купити на початку 2009 року. Вартість Starry Night Sleep Technology Bed складе від 20 до 50 тисяч доларів залежно від комплектації. Творці ліжка підкреслили, що позбавлення від хропіння коштує більше 20 тисяч доларів, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Американці створили інтернет-ліжко із захистом від хропіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі